Ботуши и боти за жената, която си цени краката

1 Oct

Ако сме жени, и трябва да направим правилният избор на ботуши или боти за големите студове, най-добре е първо да сме решили за какво ще ги използваме. Всички зимни дамски обувки си имат своето предназначение, и съответно преди да пристъпим към покупка, и да сме прекрачили прага на магазина за обувки трябва да сме наясно поне какъв стил ще са ни нужни – дали ежедневни или елегантни боти или ботуши. Следващото нещо по важност, е да сме подготвени и към цветовете им, като предварително сме прегледали гардеробчетата си от към чанти, колани и различните други аксесоари. Ако трябва да се съобразявате със последната си чанта например, напълнете я, мятайте я на рамо и според нейният цвят, подберете и ботушите си. Ако трябва да съчетаете дамските ви ботуши с модното си кожухче което наскоро са ви подарили – схемата за избора ви е същата. дамски ботуши

Неписано правило при съвременните жени е, а аз съм една от тях, и както всички други първо гледам външният вид на ботите или ботушите, и качеството им почти винаги го пренебрегвам. За предпочитане са ботуши и боти от естествена кожа, но те почти винаги имат различен външен вид, и не са до толкова красиви. Имам ботуши естествена кожа, имам и боти в естествена кожа, но пуста му мода като се мени постоянно, все по-малко и малко ги нося. Вярно е че са доста по-практични и не пропускат влага и студ, лесни са за поддръжка, но нямат този вид който го имат ботушите и ботите в изкуствените и модерни кожи. Това са само част от предимствата на ботушите и ботите от естествените кожи, но аз лично държа да изглеждам красиво, и нося само модерни такива.

Има много жени, които не мислят като мен, и носят само ботуши или боти с високо качество. Това са предимно по-консервативните дами, които са патили, и умеят да ценят краката си. Те никога не обуват модна и стилна обувка било то бота или ботуш, защото си имат причини, а те са многобройните деформации по краката им. Те явно са и с по големи финансови възможности, защото повечето от тях носят ботуши или боти все на Италиански, Немски или френски производители на обувки. Вярно е че те им се отплащат, но аз си държа на модната линия.

Ако и вие мислите и разсъждавате като мен, и искате да сте в крак с модата когато си избирате дамските ботуши или боти, най-добре е да изчакате всичките магазини да заредят последните си колекции за зимата, то няма да е след дълго време!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: