Цветните обувки за всеки ден

1 Oct

Обувките в стандартния чер цвят вече са една голяма отживелица, и постепенно отиват в историята. Те са доста досадни, но допреди 15 години бяха топ моделите по магазините за обувки, но сега модата при тях е значително променена и осъвременена. В днешни дни, пазарът на обувки вече е залят с неповторими и цветни обувни изделия от всякакъв вид като ботуши, боти, чехли, сандали, и дамски обувки в многообразни багри и красиви нюанси, най-вече за съществата от нежния пол.дамски обувки

За всеки отделен сезон цветовете на обувките са различни, като се има в предвид че през зимата са са значително по-мрачни, а през топлото лято бляскави и  крещящи. Дори и жените в напреднали години вече не искат да носят черна обувка. Те все по-често се ориентират към кафявите или камелените цветове на дамските си обувки, за да изпъкват и да са в тон с модните им тоалети. Най-подходящите и препоръчителни цветове на обувките за девойките, зрелите жени и съвременните дами за лятото бежовото, бялото, синьото, кораловото, както и комбинациите от черно с бяло, синьо с бяло, розовото, и жълтото, и в никакъв случай чисто черното. Едни от най-препоръчващите се цветове за сандалите за дами е зеленото, защото летните обувки в този цвят действат доста успокоително. За да не се обидят мъжете, трябва да споменем, че и при техните летни обувки отново най-модните цветове са светлите, като бежовото, светло  кафявото и по-рядко бялото.  Що се отнася до летните им обувки, мъжете носят предимно тези в светло кафявата гама, а през по-студената част от годината – тъмно кафяви.

През есенно-зимните месеци, модата налага носенето на обувки, боти и ботуши в по-тъмни нюанси. Материалите им не са от особено важно значение дали е еко кожа или естествена кожа, но те могат да бъдат оцветени в разнообразни цветове. Изборът на цвят за есенните или зимните обувки е еднакво важен както за мъжете, така и за жените, и е от особено голямо значение за техния външен вид. Ако избирате ботуши за зимните дни, те също трябва да са в някакъв цвят различен от черното. Добре е най-вече за дамските зимни обувки цветовете им да са в кафяви нюанси, за да не се загуби ефекта на външността им. В момента на обувния пазар има обувки в какви ли не комбинации от цветове, с които обути в такива модели, вие бихте си повдигнали адреналина си до неузнаваемост.

Изборът на цвят на обувките е строго индивидуален, и всеки човек напълно трябва да се съобрази с това, как биха изглеждали краката му обути в цветна обувка. Но ако ще сте в крак с модата, носете само обувките в светли цветове!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: